this one is for my fans

Heihei.

Har jo ikkje blogga så lenge, men ser at det er nokre få kommentarar på bloggen. Dette synes eg er veldig kjekt, og motiverer meg til å faktisk gjere noko meir ut av bloggen. Derfor vil eg takke dei få som tek seg ein tur innom denne bloggen i ny og ne, de er grunnen til at eg er der eg er i dag <33333333

Dette biletet har eg faktisk photoshoppa sjølv. Har sett det på sosiale medier heile TO gonger utan at eg har fått cred, så ville berre gjere det heilt soleklart. Det er sjølvaste Ivar Aasen som er avbilda, og han er mannen i mitt liv.

Og her har me ein fisk som Reidun vart servert då me var i Dubrovnik i gamlebyen.

Burde jo hatt noko betre på lager, men har rett og slett ikkje tatt nokon bilete i dag, så då vart da Aasen og ei hyse då. Sorry. Men som sagt; veldig kjekt å få kommentarar og positiv tilbakemelding, då blir vegen til toppbloggar mykje kortare.

<3Luhlz

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *