litt skryt

no er det nok ein gong lenge sidan eg har vore aktiv her inne, og eg har ikkje noko anna unnskuldning enn at eg ikkje har gidda. Men for de som vil vere litt meir oppdatert på mitt liv kjem det no ein rask recap over kva eg har gjort i det siste.

Her e då eg og Anna var på Chaos og tok oss ein liten kaffi etter å ha hørt på Aarebrot. Var veldig koselig.
Her er når eg skulle gå på fjellet i går. Dette er skomakerdalen, og det var eit reint h*****e å komme seg opp då det var is på steinane.
her e meg på toppen av skreddardalen, etter det gjekk eg til venstre for å komme meg heim att.
her er på veien ned
Her er eg på veg ned. Så fekk trimma meg litt i går då.

Elles har det ikkje skjedd så mykje i helga, har mest slappa av og vore med familien.

Her chilla eg i mitt nye sweatset, merket er fila og det var dritdyrt. Skjønner ikkje at eg brukte penger på det i det heile tatt.

Her skulle eg eigentleg blogge, men så såg eg på menskopper i staden for.

Her holdt eg på å dø fordi Oline kom inn i papegøyekostyme.

hahaha…

Jaja, det var no det eg hadde å by på foreløpig. I kveld skal eg ut med sunniva, det gleder eg meg veldig til. Skulle eigentleg ha vore på eit biblioteksseminar, men følte meg for kul for slikt i dag.

Dett var dett, ha ein fin dag, alle sammen.

En kommentar om “litt skryt”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *