kjetta e attekommen

So her sitt eg, fyllasjuk og nydusja og tek livet med ro. Det ser kanskje ut som om at eg jobber med ei oppgåve eg skal levere, men eg ser egentlig på svampebob. Rommet mitt ser ALDRI så ryddig ut, så dette var ein liten treat for my readers.

Skal sitte på med Sunniva heim i dag, og det gleder eg meg til. Ser for meg at eg må passe på dei forbaska hønene og, då mamma ikkje kjem heim før i morgon. Er og ei lita moglegheit for at det står ei ku på tunet og.

Blir kjekt med roadtrip, denne sangen her kjem nok til å stå på repeat.

Elles har eg det bra, har hatt et par bad hairdays, men det kjem seg no.

Ja og så har eg klart å melde meg med på mamma sitt skrittteller-lag, så eg må gå 10k steg kvar einaste dag. Og så får ein quiz undervegs, og eg har allereie svart feil på fyrste spørsmål så det går som det ljomar veggimellom :))))))))

shoutout til Kjetil så han slutta å sutre 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *